Jag blir tokig!!!

Idag när Mirre och jag kom hem, bråttom hade vi för vi skulle iväg till kliniken med Cocco, vilka står utanför hagen IGEN!? Jo, naturligtvis...Sune och Cocco, de står vid höbunten båda två. ...¤%&/¤)%)%/, ....%&/)(=//%%&¤# HÄSTAR!!! Vi skyndade oss att ta in allihopa innan vi lastade och åkte till B-åker.
 
Hur gick det med Cocco då? Jo, veterinären var väldigt grundlig i sin undersökning av Coccos tänder. Det visade sig att hon var lite vass på höger sida och att hon hade små sår i tandköttet på bägge sidor (eller det var mer som ärrvävnad). Hon filade ner så mycket hon kunde och rundade av kanterna.  Dessutom hade hon en tand längre in som det var HÅL i! Ja, ett stort hål, men det är inget man lagar på hästar och det är inte så att det fortsätter bli hål längre och längre upp, utan hon får heltenkelt leva med detta. 
 
Så blir hon nu inte bättre i munnen efter detta, då är det iallfall inte tänderna det är fel på. Coccos förra ägare hade skrivit på Mirres blogg att Cocco var väldigt känslig i munnen, så det kan ju räcka med att hon var lite vass. Hoppas det!
 
När vi kom hem var det bara att fixa hagen. Marco lyckades få till strömmen i översta tråden, så hästarna blev faktiskt lite skeptiska till tråden när de fick gå ut igen. :) Hoppas nu bara att de håller sig där de ska i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0