Hårt!

 
Fast att det varit 5 ° varmt idag, så är det stenhårt i backen! Usch det är så tråkigt!
 
Både igår och idag har vi ridit på ridbanan. Det är en anings, anings mjukare där. Mirre vill trimma båda hästarna lite tills hon ska vara med på KM:et med Sune och klubbtävlingen med Cocco (Om två veckor). Jag började att rida Cocco igår, det var ett tag sedan jag red henne nu. Hon kändes väldigt stel och styv i sidorna och ville inte ta stöd på yttertygeln, men efter ett tag blev hon bättre. Man får hela tiden kolla så att yttersidan är på plats, samtidigt som man måste hålla henne mjuk i innersidan. Cocco försvarar sig nämligen med att bara böja på halsen och kommer då inte igenom hela kroppen. Mirre fick sedan känna på Cocco och fick då en känsla för hur hon ska arbeta henne.
 
Idag fortsatte Mirre arbetet med Cocco och hon var jätte fin i traven. I galoppen är hon inte riktigt lika loss, men det beror nog även på att hon inte kunnat arbeta den på samma sätt på ett tag nu. Dessutom har vi ridit ut mkt utan några krav. Nu är det bara att jobba vidare på detta, så kommer det att bli riktigt bra!
 
Sune då... ja, han är lika fin som alltid. Idag red Miranda igenom LB:1 och det gick jätte bra! Det märks att de är lite försiktig på det håra underlaget och man törs inte rida på ordentligt, blir mest jogging och övergångar.
 
Princessan fick sig ett tömkörningspass idag. Hon var oväntat jätte fin! Oväntat, därför det var ett tag sedan jag tömkörde. Hon bjuder på bra framåt och arbetar i en bra form. Riktigt kul!
Gammal bild på Princessan

Kommentarer
Postat av: Marianne

Det låter jättebra !!! Ska bli spännande att se på tävlingen i Ånge !!!!!

2012-11-10 @ 18:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0