Sammanfattning av 2012, del 2

Juli:
Sune vilar en vecka efter tävlingarna i UmeåPrincessan tränar på igen, men vill inte riktigt ta i som vi vill. Vi tar en kiropraktor som går igenom henne och kan konstatera låsningar i höger bak, som åtgärdas. Miranda och Cocco gör sin tävlingsdebut i Njurunda. Blir några småmissar, men ser ändå jätte bra ut!
 
Augusti:
Princessan börjar röra sig bättre och så smått även ta i mera i jobben. Brittiska Charlotte Dujardin på Valegro tar hem OS-guldet! Vi åker tilll Ö-vik och tävlar med både Sune och Cocco. Sune och jag tar en 1:a i Msv B:4 på drygt 65%  och en 2: placering i Msv B:3 på 67%. Miranda och Cocco gör också jätte fina resultat på sin andra tävling och dessutom fyller hon 11 år när vi är där.
 
September:
Sune tränar på bra och vi är med på en clinic i Ånge för Peter Nordlander. Miranda och Cocco är endast 1 poäng från placering i en LB! Deras andra start i en LB och de fick 62 %. Sune tävlar en Msv A i Östersund på dryga 61%, blir några grova missar, men känns fin ändå. Överlag är det piruetterna som måste bli bättre. Princessan bllir bättre och bättre, men kan fortfarande ta i ännu mer tycker vi. 
 
Miranda och Cocco blir klubbmästare och 3.a i Sogeti Cup, bra avslutning på säsongen!
 
Oktober:
Princessan har nu inga problem att gå ensam på banan. jonas Martinsson kör henne i ett jobb för första gången. han tycker vi måste ha henne mera på bettet och "tagga" upp henne mera hemma. Vi kör ganska tungt med henne hemma och kräver nu mera av henne. Jag startar en ny blogg, men har hemsidan kvar. Sune känns jätte fin på Peter träningen, som blir våran sista för året. Han har nu blivit starkare och luftigare. Vi avslutar även tävlingssäsongen med en Msv A på nästan 64%, trots jättemissar! Sune kändes seg och jag beslutar att inte tävla dagen efter, utan vi avslutar ändå säsongen med ett ganska bra resultat.
 
November:
Jag och Miranda byter hästar i två veckor. Vi rider ut mycket, hoppar, löshoppar m.m.
 
December:
Julen närmar sig och jag och Miranda rider mkt. Fortfarande mest lösgörande, men även lite mera samling nu.  Vi ökar på Princessans träningsdos till 3 dagar i veckan och längre sträcka, försöker få mera "speed" i henne. Dessutom rider jag henne ibland.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Rolig läsning!
Laddad för imorrn nu då :D
kram!!

2013-01-03 @ 11:22:53
URL: http://jen81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0