Excellent Launcher- nya hästen

Klockan 08.00 i morse for vi till Njurunda och hämtade hem "Exet"- nya travhästen som vi ska prova. Det är en riktig liten snygging. Svart med vitt i pannan. Vääääldigt långhårig, så i morgon ska han klippas. 

När vi kom hem fick han gå ut i sin hage. En hage bredvid de andra. Oj, vad Sune blev intresserad, men ingen annan fick gå fram och hälsa på honom. Det tar nog ett tag innan han tillåter det. Exet åt och rullade sig så fort han kom ut i hagen, ett gott tecken.

Vi har även gjort premiär turen med honom idag. Körde bara en liten bit ( skrittade), mest för att känna hur han är och hur han fungerar. Det gick jätte bra. Han är så snäll och trevlig, utan att vara mesig på ngt vis. Han är pigg och glad! :-)

Det ska bli väldigt spännande att se vad vi kan göra med honom...



Precis när vi var klara, kom Mirre hem. Då var det bara att ta in nästa häst, Pumba och göra klar honom inför träningen för Peter. Träningen gick jätte bra och både Pumba och Mirre fick jobba ordentligt. ( se www.mirandapadellaro.horseworld.se)

När vi kom hem var det dax att ta in hästarna och se om Exet skulle trivas i sin nya box. Det verkar det som han gör, för han  mumsade och åt direkt när han kom in. De andra hästarna var också lugna med sin nya kompis, ja förutom Majsan som sparkar i väggen då och då, men det gör hon ändå.

Som ni ser har det varit en ganska hektisk dag, men rolig. Har även hunnit göra lite "advent" nu i kväll. Även fast jag inte ska vara hemma, men Marco och Våfflan får det lite fint. ;-)

Kommentarer
Postat av: Marianne

Han är verkligen jättefin !!!!

2013-11-27 @ 13:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0