Dante!

Nu har vi kommit hem från Jämtland, där vi har hälsat på Dante.

Vi var först där igår kväll. Då red Jan först och Dante visade lite humör och försökte dra iväg. Nu går det dock att få stopp på honom. Jan tyckte att det var bra att det kom fram, så att han kan jobba honom ur det. När han ridit klart frågade han om Mirre ville sitta upp?! Trodde aldrig hon skulle göra det, när hon sett hur han gjorde...men hon satt upp och skrittade och t.o.m travade lite! Tufft gjort! 


Idag syntes det direkt att Dante var på bättre humör. Han var lugn och avspänd direkt. Jan red en liten stund innan Mirre fick sitta upp. Idag vågade hon rida på lite mer och travade en hel del. 

Så himla skönt att det går framåt och att Mirre kunde rida honom i helgen. Nu siktar vi på att ta hem honom i mellandagarna. Jan ska nu försöka komma till gränsen (flera gånger)när han protesterar, så att han kan ta igenom det med honom. 


Det finns så otroligt mycket kvalitéer i denna ponny. Det har vi verkligen sett i helgen. Han har en otrolig självbärighet, trots att han bara är 4 år. Kan vi få honom att använda sin nerv, attityd och känslighet på rätt sätt, är jag övertygad om att han kan gå hela vägen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0