Tävling dag 3

Så var en hel tävlingshelg då slut. Det har varit jobbigt, men roligt! Har träffat många super härliga människor, som det blivit många glada skratt med. 

Hur gick det då? Jag och Pumba debuterade ju Msv C tillsammans idag och lillkillen slår till med  dryga 64% och en 6:e placering bland alla storhästarna. Han gjorde det så bra och var så lydig, även om vi fick kämpa endel. 




Mirre då? Ja, denna otroliga unge går och sätter sitt andra kval till Msv B, på endast tre försök! Idag fick de 63,5%, med lite missar. Nu kan de koncentrera sig på Msv B i stället. Kommer de med i MsvB på Färstas kvälls tävlingar så rider hon den då (står som reserv nu). Så himla roligt! 


Vi är nöjda med helgen, även om man alltid vill lite till. Mirre tog en placering på fin procent med Pumba i fredags. Dessutom är hon nu färdig kvalad till Msv B med Sune och jag fick tävla med fina Pumba idag (och gjorde det riktigt bra faktiskt). 

I morgon får hästarna en välförtjänt vilodag. Därefter ska Pumba laddas om inför tävling nästa helg, på Näset. Det är full rulle, men himla roligt också! 

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

fint

2015-05-05 @ 21:23:38
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Emma - häst och hundblogg!

Den första hästen är ju otroligt snygg!! :D

2015-05-05 @ 21:28:53
URL: http://emmayrttimaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0