Tävlingsdag 2

Förhoppningen inför dagens starter var att Sune inte skulle vara lika spänd som igår. Mirre bestämde innan dagens första start, att om det inte kändes bättre än igår så skulle hon stryka sig i MSV B.

Sune var verkligen jätte fin på framridningen och väl inne på banan, var han mycket bättre än igår. Trots dåliga bakdelsvändningar, som skulle göras vid domaren och mot domaren, en felridning, ett stopp ( pga av toabesök i ena öppnan! ), samt lite småmissar så fick de drygt 63%! sune såg jätte fin ut och Mirre red super bra. De fick allt från siffran 2 till några 8: or i protokollet! :)

När det kändes så bra, bestämde hon sig för att starta MSV B:n ändå. Vi minskade ner framridningen till 20 minuter ( har kunnat varit ännu kortare) inför denna klass. Sune började programmet ganska bra, men stod emot mera nu och visade lite småprotester. Mirre tyckte inte det kändes bra och valde att utgå själv. Klokt gjort tycker jag, då Sune visar att ngt inte är helt O.K.

 Vi vet inte om han blev trött, pga av alla spänningar och tre klasser med lite för lång fram ridning, eller om han faktiskt känner av ngt. Kanske en kombination av båda? Vi har i allafall bestämt att kolla upp honom för att vara säker. Det känns inte O.K att fortsätta träna på om han inte är riktigt fräsch. Han är faktiskt inte behandlad mer än en gång på 17 år!!! Det vore ju inte så konstigt om han behöver "lite hjälp på traven". Det är ju ändå bra att det är så pass tidigt på säsongen ännu. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0