Elke

Elke har vilat i 8 dagar. Dels pga att hon var svullen i benet, men också för att vi varit på lag SM. Svullnaden har nästan helt gått ner. Endast lite kvar där hon hade såret. Hon har inte varit halt på hela tiden, så vi sätter nu igång henne igen, men håller koll naturligtvis. 

I går blev det ett kortare longeringspass och idag red Mirre henne. Unghästar är så roliga att jobba med. Efter lite vila så trillar poletten ner lite till och allt går ännu bättre. Elke är ett väldigt bra exempel på detta! 

Det var krut under hovarna idag, men Mirre lotsar henne så bra. Mycket volter, serpentiner och övergångar för att få henne med sig, utan att rida med handbromsen i. 

Följ Mirre på: http://nouw.com/mirandapadellaro

Galoppen som varit så jobbig ( hon kunde knappt fatta höger) fungerade i dag hela tiden, varje fattning! De jobbade lite övergångar trav-galopp, men fortsatte även lite rakt fram. 

Avslutade med skrittarbete och att flytta för skänkeln. Skritten har Elke ännu så länge lite svårt att hitta bjudningen i, men idag var hon riktigt duktig. Det är enklast att jobba den på slutet, för från början är hon så ofokuserad, så då är det bättre att börja med traven ganska direkt. 

Sune, han har en välförtjänt vila nu, efter lag SM. Tänkte jogga igång honom på fredag. Nästa tävling för honom blir i Umeå 27-28 augusti. Då är det Mirres tur att tävla honom igen. Han går även då, endast en klass/ dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0