Raka motsatsen

Gem är verkligen raka motsatsen till Pumba. Hon är känslig och full av energi! Lite ovant för Mirre att få rida en sådan ponny, men hon tycker det är jätte roligt. Dessutom är det väldigt nyttigt och lärorikt. 

Igår var vi till Ånge, så Mirre kunde trimma på bra underlag. Det stod massa hinder där inne och Gem trodde nog hon skulle hoppa. Hon var lite ofokuserad från början, men blev jätte fin efter ett tag. 

Idag tänkte Mirre bara jogga henne lite....men hon var jätte pigg! Kan ha varit för blåsten och hon red på ängen, men vilken energi alltså!! Hon ville helst bara ösa på och gärna med huvudet högt. Mirre fick trava på ordentligt och jobba med henne. De galopperade även endel, men underlaget är inte det bästa just nu. Hon blev i allafall bättre till slut. :) Jäklar vad hon travade fint ett tag, med tryck och schvung. Tänk när hon kan trava så på tävling....

Tävlingsdebuten börjar nu närma sig ( på lördag) och det ska bli så spännande. Det kan gå precis hur som helst. 


Sune känns lite seg i galoppen just nu, men traven är bra. Kan vara pälsfällningen som påverkar honom lite också. Vi tränar på i allafall. 

Idag har varit en sådan dag när jag saknar mamma X-tra mycket, saknar ju henne varje dag, men vissa dagar är jobbigare än andra. Det är väl så ibland...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0