Helgen

Veckorna går så fort och helgerna ännu snabbare! 


I lördags blev ponnyn som vi har inhyrd här,  rädd för en hjort (!) och sprang ut på E14 och hem! Ryttaren slängde sig av och klarade sig bra som tur var. Ponnyn klarade sig också bra, vad det verkar. 

Allt kan verkligen hända när man har med levande djur att göra. Även världens snällaste ponny kan bli rädd för ngt. Därför tycker jag heller inte om att man säger att en häst är "100% trafiksäker". Hästar är flyktdjur och alla kan de bli skrämd av ngt! Att hålla på med hästar är inte helt ofarligt och olyckor händer, MEN det är ändå sällan ngt allvarligare inträffar. Nu vet jag att en annan häst blev på körd av en bil på E14, bara några timmar innan "våran" ponny. Tyvärr klarade sig inte den hästen, men ryttaren gjorde det som tur var! Man kan heller inte förutse allt som kan hända men mycket kan man undvika med ett bra säkerhets tänk. Nog om detta...

Mirre har inte varit riktigt pigg i helgen, men hon har ridit ett varsit lugnt pass på Elke och Sune. Båda har även varit ut i skogen en sväng. Nu hoppas vi att hon ( Mirre) inte blir sämre till helgen, för då är det nämligen dax för Jeanna träning och det har hon sett fram emot länge! Det är med Sune hon tränar då, ska bli skoj! 

Ni glömmer väl inte att följa Mirres blogg?!



Klicka här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0