Inte alltid så lätt

Även om Mirre och Sune blir mer och mer samspelta, så är det inte så enkelt alla gånger! 


Idag när Mirre skulle göra lite piruettarbete, så började hon att vända bara ngt språng för att sedan rida fram osv. Det funkade riktigt bra. När hon sedan gick in och skulle göra en halvpiruett till höger, fick hon inte alls till det. Sune förekommer henne och "översamlar" sig, vilket i sin tur blir för jobbigt och han blev då lite vrång. 

Klok som hon är, gjorde hon ngt helt annat, ( ngt som är enkelt för Sune, byten), för att sedan gå in och göra en halvpiruett igen. Då gick det lite bättre och hon gav sig med de för dagen. 

Avslutade med trav jobb, där hon först trampade honom lite och sedan  red lite passage för att ta med sig schvungen i den vanliga traven. 😊

Att rida är verkligen inte så lätt alla gånger! Att rida en gammal läromästare är inte lättare. De kör gärna sitt eget race, men gör du rätt så gör de rätt ( oftast). Sune har ju heller inga stora flashiga gångarter, man får verkligen rida för DET! Samtidigt är ju det lärorikt och jag märker ju på Mirre vad OTROLIGT mycket hon har utvecklats som ryttare. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0