Återbesök idag

Idag har Sune varit på återbesök. Det syns/märks på honom att han är mkt bättre. Han har inte alls lika ont längre. Det har gått jätte bra att ge penicillinet också, tur han är så snäll. 


Allt såg bra ut och han var inte alls lika svullen i benet ( nästan inget alls faktiskt). Det blev nytt gips och återbesök på tisdag. Då trodde veterinären att det kommer att räcka med bandage. Tyvärr måste han ju fortsätta stå inne, då gipset blir blött annars. 

Vi passade även på att få hans tänder fixade, när han var så pass pigg idag. Har tandkoll bokat för både Elke och Sune nästa fredag, men då behöver jag bara åka med Elke då. 

Tyvärr blir det nu ingen Msv a debut för Mirre i början av april som det var tänkt, men det gör inget. Huvudsaken Sune blir bra och säsongen har ju precis börjat. 

Elke däremot ska starta en LC igen 1/4, i Timrå. Hon behöver massor av rutin så det är bara att träna på att tävla med henne. 😊

Elke är nu även riden första gången efter vilan och hon ser så fin ut. Hon känns även bra säger Mirre. Vi tycker att hon blivit ännu lite starkare i galoppen också nu. Nu är det bara att träna vidare! 

En ngt trött Sune som är på väg hem. 😊




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0