Hoppning igen

Igår kväll var vi upp till Ånge med Elke, länge sedan sist. Det var nämligen dax för hoppning igen, även det väldigt längesedan. Som vanligt är det Elvira Boström som hjälper oss med detta. Hon är super duktig! 

Eftersom det var så länge sedan Elke hoppade, så började hon med trav och galoppbommar. Elke tyckte det var riktigt skoj. På slutet fick hon även hoppa små låga hinder. Elke tyckte det var jätte roligt och var så duktig. Elvira rider henne så bra. Nästa gång blir nästa vecka. 

Perfekt att lägga in lite hoppträning nu framöver. Det är ju också väldigt stärkande och så är det bra med variationen. 

Idag, onsdag har jag ridit Sune. Ridbanan var hyfsad. Det gick att rida i alla gångarter, så jag passade på att rida lite mer på Sune. Är inte varje dag jag rider honom nu, så det är roligt att känna hur pigg och fräsch han känns. 😊 Han blir ju trots allt 19 år nästa år. Helt otroligt!!!
(null)

Mirre joggade Elke idag och hon såg super fin ut! Vi tänkte att hon kanske hade lite träningsvärk efter hoppningen, men det märktes då inte. Mirre leker lite med olika rörelser, så det inte ska vara så märkvärdigt. Dessutom vill hon kunna känna att hon kan påverka Elke som hon vill. Elke är verkligen så himla duktig nu, allt är bara så enkelt för henne. 

I morgon rider Mirre på Sune och Elke vilar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0