Skit väder-regn!

Idag har det varit runt 0 grader och regn! Det ligger en tunn ishinna efter vägen och ridbanan är hård. Elke och Sune har bara sommar skor ännu, så det är svårt att göra ngt...

Helgen har sett ut så här iallafall; 
Fred: Först red Mirre ett pass hemma på Elke, som är inne i ett härligt flow nu. Elke bara gör allt som Mirre ber om och de leker nu med olika rörelser, utan att nöta för mkt. 

Därefter for vi till Matfors där Mirre tränade med Sune för Issa. Issa red honom först ( första gången) och sedan fick Mirre rida. 😊Så himla bra med en tränare som kan sitta upp tycker jag. Nu kommer hon kunna hjälpa Mirre ännu mer. Issa tyckte Sune var rolig att rida och väldigt ambitiös. Han behöver vara lite kvickare för skänkeln och lite mer påverkbar. Ska man tex rida en sluta, då går han in för det helt, nästan för mycket. Så nu ska vi jobba med att kunna påverka honom mer, att Mirre hela tiden bestämmer takt, tempo, mer tvärning, mindre tvärning osv. För att träna detta fick de bl.a. rida sluta-öppna-sluta osv. 

Som vanligt en väldigt bra träning för Issa. 
(null)

Lörd: promenad med Elke och Pumba. Sune vilade. 

Sönd: is på vägen och en hård ridbana, så jag longerade Sune lite lungt på ängen. Det gick bra trots sommarskor. Hoppas vi kan få på vinterskor snart, annars får jag nog skruva i traktbrodd. 

Elke har vilodag idag. 
Så här såg det ut 13/11 i fjol! 
(null)

Härligt med lite snö. Här hade Elke precis kommit igång med galoppen så pass att vi kunde galoppera på i båda varven....vilken utveckling hon gjort. Lätt att glömma bort det! 
På tisdag ska hon få hoppa med Elvira igen, ska bli roligt att se! 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0