Tävlingsdag-inte som vi tänkt

I morse 6.30 for jag, Mirre och Elke till Tunalid ridklubb i H-vall. 

Vi har gett Elke NAF Oestress för sina hormonproblem och det har funkat jättebra. Eftersom det är 48 timmars karens på detta, så var vi tvungna att sluta med det inför tävlingen. Redan igår märkte vi av lite av hennes problem igen. Hon kickar i galoppen. 

Idag på framridningen kickade hon också, men Mirre gjorde ett försök ändå. Startade programmet ( LC) jätte fint! Tre 8:or och 7:or! Travdelen var superfin! Ändå stod hon emot ngt i traven. Skritten var också helt O.K, men sen kom galoppen och då kom kickarna! Mirre försökte, men valde till slut att utgå, det var ingen ide. Hon valde även att stryka sig från LBn. 

(null)

Tyvärr kom Elkes brunstproblem tillbaka. Nu har vi beställt ett nytt medel, som är karensfritt. Funkar det, så kan hon ju få det hela tiden. Det är tävling igen om två veckor, så jag hoppas verkligen det fungerar. 

Hon är ju så himla fin nu och jag hoppas att hon snart kan få visa detta på tävlingsbanan också. I övrigt sköter hon sig super bra. Hon brydde sig inget varken på framridning eller tävlingsbanan. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0