Så väl värd detta!

Av olika anledningar började vi inse att satsningen mot junior SM skulle bli svår, ekonomiskt. Det kostar massor att göra en sån här satsning och även om vi gör allt vi kan för Mirre så räcker det inte.  

Hela förra året var ett steg mot SM, skulle det vara bortkastat?
 Mirre gick ut på Facebook och skrev om sin satsning....och fick napp direkt! Tänk vilka fantastiska människor det finns, som väljer att hjälpa en ung tjej på väg mot sina drömmar. Nu kan hon fortsätta träna och tävla, för att försöka ta sig till SM och gör hon det kan vi även åka. Det kostar ju en hel del att åka ner till Strömsholm och tävla där. 

Är så otroligt glad för Mirres skull. Hon kämpar och sliter varje dag med detta. Hon är otroligt intresserad, engagerad, nogrann och målmedveten.  Inte är det alltid så roligt att gå ut och rida på en snöig ridbana, när det är -20 grader kallt, men hon gör det. Jag tror hon har lite andra förutsättningar än många andra som gör en sådan här satsning. 

Vi har ca 4 mil enkel väg till närmsta ridhus, som är ledigt efter 21.00 på kvällarna. Det gör att vi väldigt sällan åker dit, eftersom det då blir så sent. Mirre går även första året på gymnasiet. All träning hemma gör hon på våran ridbana med snö underlag, i alla väder! När hon sen åker och tränar för tränare, åker vi mellan 5-8 mil, enkel väg. 

Hon har dessutom en ponny som hon tränar och tävlar med. Samt att hon tränar och spelar fotboll ( även om ridningen går först). Träningen hon får genom fotbollen har hon stor nytta av i ridningen. Tror inte det är många ryttare som är lika vältränad som henne faktiskt.

Till helgen är det två dagars träning för Jeanna Högberg. Mirre rider själv båda dagarna, vilket så klart ger väldigt mycket även om det kostar en hel del. Jeanna är en av Mirres tränare, hon kommer varannan månad. 

Mirres vardagstränare är Isabell Serrander. Henne har hon tränat för drygt ett år nu och det har hänt jätte mycket på den tiden. " Issa" har varit med under tiden vi har satsat mot SM och har verkligen varit ett stöd och hjälp på tävlingar för Mirre. Så glad och tacksam att vi "hittade" henne. 

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0