Rolig tävlingshelg

I helgen har Mirre och Sune tävlat igen, i Sundsvall. Mirre åkte ner på fredagen och har bott med vänner på hotell hela helgen. Jag och Marco åkte ner med Sune på lördag och på söndag åkte jag ner själv med honom. 

På lördagen var det DM och Mirre hade höga målsättningar, som vanligt 😜 De startade senior DM även i år, men i år gick det iaf i Msv B:2 ( hon red senior DM i fjol med, men då gick det i Msv c). Mirre var inte helt nöjd med ritten, men fick ändå drygt 65% och det räckte till en 3:e plats i årets DM! 😁 

Andra klassen var en Msv a, en klass de endast ridit tre gånger tidigare och en betydligt svårare klass ( frack klass).  Målet där var att rida på 62% och kvala nationellt ( det var tre domare). 

Mirre satte mkt mera tryck i Sune inför denna klass och satsade allt. Sune som är piggare, fräschare och känsligare än ngn sin tidigare, var ( är) jätte fin! Tyvärr blev det endel kommunikationsmissar, då Mirre inte riktigt är van vid att han är så känslig! 😊 Det blev några galoppinslag där det skulle vara trav och ngt x-tra byte. Dessutom en fel ridning ( 6 poäng). Trots dessa missar fick de 60% !!! Mirre var ändå nöjd med detta och är nu taggad på att träna och tävla mer. 

(null)

På söndagen red de en Msv B:5 och där blev de 2:a på 64,8%. Den som vann hade 65%! Ngn miss även här och travdelen behöver bli lite jämnare. När de går till det, då jäklar blir de farliga!!!

Sune har skött sig super även denna helg och han är som "pånytt  född". Fått många fina kommentarer om vad fin han är och framförallt, vad fina de är som ekipage Mirre och Sune! 

Mirre har utvecklats enormt i sin ridning, men även som människa. Hon är en otrolig tävlingsmänniska och är sällan nöjd med sig själv. ( Sune är hon nöjd med). Hon kan bli fruktansvärt besviken, men knyter nu näven och kommer igen. Jag får ofta påminna henne om att blicka tillbaka och se vad mkt hon utvecklats. Ibland behöver hon klappa sig själv på axeln och stanna upp lite och se vad hon faktiskt har gjort. Hon har ju verkligen höjt sin lägsta nivå.  Mirre har ett otroligt " jävlar anamma" och vill hela tiden framåt. Det är även detta som gjort att hon tagit sig så långt. Hon har hela tiden strävan att bli bättre.  Nu har hon nya mål i sikte, som hon själv får berätta om. 😊

(null)

Jag är så otroligt stolt över Mirre ( eller vi är det). Inte bara för hur duktig hon är att rida, utan hur hon är som person! Älskade unge! ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0