Så fin Elke

Ännu en dag med fantastiskt väder, underbart! 

Mirre var ju iväg och tävlade i tisdags. En LC och en LB. I LCn fick de drygt 66%. Där kickade hon bara en gång. Mirre tyckte inte hon kändes som hemma, men det var ändå ett litet steg framåt. 

I LBn kickade hon inte, men ville inte riktigt gå fram i galoppen i stället. Mirre tyckte ändå hon fick igenom henne hyfsat på slutet och bjudningen blev bättre i avslutande traven. 

Det är fortfarande långt ifrån hur hon kan gå, men det är bara att fortsätta kämpa på. Återigen fick hon väldigt fina kommentarer från domaren, om att hon är en lovande ponny med potential! 

Idag red jag henne och det var fokus på framme för skänkeln och att vara konsekvent hela tiden. Hon kickade inget och då tror vi hon är brunstig också. Jag fick vara ganska aktiv och fick påminna henne om att gå framåt! Tycker hon känns så fin och hon var duktig idag. Tänk när hon kan visa detta på tävling...

I morgon rider Mirre henne och på lördag är det tävling igen. Då ska Mirre prova att rida fram lite längre. Hon tror att det är för att hon blir lite spänd som kickarna kommer och att hon då inte går fram riktigt. Vi måste ju prova oss fram. Det är precis som om hon har fastnat i detta efter första brunsten. När detta släpper kommer det bli så bra! 

Mirre red Sune idag och han ser som vanligt väldigt mjuk och fin ut. Efteråt fick hästarna gå en stund i ena sommarhagen och äta lite gröngräs. Därefter tog de siesta! 😊

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0