Tillbaka till vardagen

Då var det slut på helgerna och vardagen är tillbaka. Lite skönt faktiskt, även om det är härligt att vara ledig också! 😁 Tycker t.o.m att det är lite ljusare längre på e.m. Det går iaf åt rätt håll nu. 

Alla hästarna jobbar på bra tycker jag. Bäst igång än så länge, är nog Elke. Hon känns så himla fin nu. Har även lagt in den förvända galoppen igen och det är inga problem. Än så länge jobbar vi inte så mkt rörelser. Det blir rakriktning, bjudning ( som det verkligen inte är ngt fel på😜) och endel övergångar skritt-galopp-skritt. Hon har blivit mkt starkare i dessa. I slutet av januari är det återbesök, för att kolla om vi får klartecken att träna för fullt. 

Janeiro har gått jätte mkt framåt på kort tid och Mirre har hittat mer och mer knappar på honom. Han har en helt annan bjudning direkt nu och kontakten och formen är bättre. Det kommer så klart att ta tid för honom att bli riktigt stark, men vi jobbar på i lagom takt. 

Så klart, klev han av sig en baksko idag. Eller den hamnade på sniskan när jag longerade, så fick gå in och ta bort den. Ev kommer hovis på torsd. Det är ändå dax att sko om honom. 

Sune hålls igång han med, så han håller sig mjuk i kroppen. Han kan ju sina saker, så man behöver inte nöta på med honom. Ställer inga större krav på honom, än så länge. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0