Mot nya mål

Tyvärr blev det inte ett till SM kval i helgen och därmed inget SM heller. 

Jag är så förbaskat stolt över Mirre, vilken resa hon gjort! Hon har utvecklats enormt både som ryttare och människa. Att kvala till SM är inte lätt, det ska inte vara lätt. De tog ett kval och har varit nära ett till. Det tycker jag är fantastiskt bra, med tanke på deras förutsättningar! 

Det som drog ner i helgen var, att Sune blir lite hackig i traven då han har mer energi på banan än vad han haft tidigare. Det är så klart väldigt roligt, med en 19- åring, som bjuder helt av sig självt inne på banan. Nu ska Mirre bara hitta flytet i traven så blir  det toppen! De har fina poäng i galoppen och Sune gör alla rörelser väldigt bra! 

Mirre känner sig ändå nöjd med det hon har gjort och har redan satt nya mål. Nu blir det DM om två veckor och start i Msv A. De kommer nu att satsa på att starta så höga klasser som det går. De tog ändå en fin 3:e placering i Msv c på dryga 67% i lördags. 😊

Vi har haft en fantastiskt rolig och trevlig helg med härliga människor. Måste även tacka Mirres tränare, Isabell Serrander, för hennes engagemang, hjälp, peppning och stöttning av Mirre. Det är ovärderligt! 


 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0