OS final i dressyr

Har sett finalen i dressyr idag, ute i det fina vädret! 

Vilka fantastiska ekipage! Så klart är alla som rider en OS final bra, men dem tre i topp är ju ngt utöver det vanliga. Jag är så imponerad över Tysklands topp ekipage, Jessica von Bredow Werndl och Isabell Werth, hur deras hästar går i form. Alltid perfekt med lång( alltså inte hopdragen på ngt vis) hals och nosen framme och lätt kontakt. Det ser så otroligt lätt och enkelt ut, som det ska göra! 

Sveriges Juliette Ramel gjorde också en jättefin ritt och slutade 9:a tror jag! 

Alla de " unga" ryttarna är också så otroligt duktiga! 
(null)

Kolla formen! Har alltid varit ett stort "fan" av Isabell Werth!  Tycker att hon rider med lite längre tygel än vad många andra gör, på ett positivt sätt. 

Semester

Nu har vi haft semester i nästan två veckor och har två kvar! 😁 Första veckan var vädret jättebra. Den här veckan har det blåst massor, men det ska bli varmt i helgen. 

Hästarna mår bra och för deras del har det svalare vädret stor skönt. Sune är jättefin i hullet nu. 

(null)

Mirre tränar på med Janne inför årsdebuten nästa helg i Matfors. Det är nervöst tycker hon, eftersommaren var så länge sedan de tävlade. Första tävlingen blir som en träning, för att " dra av plåstret" som Mirre säger. Dem måste bara ut och starta. Som ekipage har Janne och Mirre väldigt lite rutin, så de behöver ut och tävla. 

Det märks så väl på Janne nu vad mkt starkare han blivit och att allt grund jobb som de slitit med nu börjar ge resultat. 

Vi har även varit på ett nytt ställe på Alnö och tränat.  Det är Lena Sandbergs fina ridhus, där Issa har träningar varje vecka. Vi ska dit igen nästa vecka. 



1:a juli och 1:a dosen

Redan juli och vädret är på topp! 

Janne har kommit igång igen efter en veckas vila. Mirre tycker han känns bra, även om han behöver några pass att komma igång på. Nu blir det fokus mot tävling. Träning för Issa på Alnö nästa vecka. 

Idag fick jag min 1:a dos vaccin mot Covid, äntligen! Marco ska också ta idag. 

Vi jobbar bara nästa vecka, sen är det semester. Hoppas vädret blir lika bra som nu. 😁☀️
(null)

Tycker Janne är rätt fin i kroppen nu, även om han ska ha ännu mera muskler så klart. 

RSS 2.0