Idag hälsar vi på Dante

Idag ska vi äntligen fara upp och hälsa på Dante. Ska bli roligt och träffa honom igen och dessutom få se när Jan jobbar med honom. Vi ska även prata om hur vi gör fortsättningsvis med Dante, då jag har mina misstankar.... mer om det efter dagens besök. 

Sune har fått några lugna dagar, vilket bara brukar göra honom gott. Idag ska han få sig ett joggingpass för att komma igång igen. 

Ha en fortsatt bra söndag och farsdag! 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tror ni inte att paniken vid kon utlöste ett latent sadeltvång?
Hans beteende påminner väldigt om just sadeltvång, som oftast inte är något fysiskt fel utan en känslighet/nerv som utlöser panik-bockningar?
Min häst har det och det går arbeta med, förebygga och skapa system för att hantera men det är klurigt att hitta rätt just när de fått det utlöst och blivit spända. Ett sätt att testa är att rida barbacka....

Svar: Nej, jag tror inte det ( kan ju inte säga säkert förstås), men som det verkar nu så är det bara när ngn sitter på och det är ffa i högersidan det är ngt konstigt. Han har svårt att böja igenom till höger och det ser nästan ut som han "knäar" i mellan åt och samtidigt är han väldigt spänd! Troligtvis har han haft detta hela tiden och det var händelsen med kon som utlöste det hela.
Ska kontakta en veterinär i morgon så går vi se hur det går....
lizettepadellaro.blogg.se

2015-11-08 @ 14:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0