Inte alltid så lätt

För att summera helgen, så gick det väl inte riktigt så bra som Mirre ville....


Mest besviken var hon nog ändå i dagens klass som var en Msv B:5. Där fick de drygt 58% ( lite snålt tycker jag, men det är bedömningssport vi håller på med).

Lördagen började med en Msv B:2, där de fick 63,6% , vilket ändå var helt O.K. De hade några små missar och Sune var väldigt pigg! 😊


Andra klassen var debut i Msv A. En svår klass med både piruetter och serier. Här fick de också väldigt mycket missar, men ändå ett väl genomfört program. Här fattas det rutin. Det behöver man i dessa klasser, så bara att träna vidare. 

Idag, söndag red de alltså en Msv B:5. Ett nytt program för båda. Även här lite missar och inget riktigt flyt i travdelen. Det är väl där svårigheten har varit i helgen, att hitta ett bra flyt i traven. Sune har varit pigg och glad i helgen, vilket varit en ny erfarenhet för Mirre. Hon har inte riktigt fått till hur hon ska rida honom i dessa lägen och han har gärna kört sitt eget race. 😜


Nu ska vi prova in kandaret igen, så Mirre får prova rida med det och så ska vi boka in träningar med Issa. Mirre har faktiskt inte tränat ngt med Sune, efter hans skada ( för tränare alltså) och det behöver ALLA! De behöver få hjälp att hitta flyt och bärighet, så blir det jätte bra! 

Mirre blir så otroligt besviken när det inte går som hon vill och det får man så klart vara. Dessutom går det aldrig ut över hästen och inte omgivningen heller, hon vill bara vara i fred ett tag. 😊 Oftast behöver hon bara smälta allt, så knyter hon näven och vill komma igen ( även om självförtroendet åker i botten för ett tag). 

Det är ingen lätt sport det här och det är levande varelser vi håller på med. Jag känner igen mig så mycket i Mirre, var lika dan själv. Man vill så mycket och så går det inte alltid som man vill, då blir man jätte besviken! MEN, det är bara att träna på, så släpper det! 


Kommentarer
Postat av: Katriina

Det går upp o ner för alla, öven eliten o OS-ryttare. Bara kämpa vidare, Heja Mirre!!!

2017-05-29 @ 08:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0