Dålig uppdatering...

...är det nu, men det är för att det händer inte så mkt! 

Jag försöker att hålla igång Sune så gott det går, trots att det är stenhårt överallt. Lite snö vore inte helt fel! Idag tömkörde jag honom i hagen. Det gick ganska bra, förutom att han klev av sig en baksko. "Hovis"skulle titta förbi i morgon och slå på den. Mirre ska ju träna i helgen med honom, så han behöver ha skon på. 

Sune hade förresten lite kolikkänning igår morse. Som tur var kunde Marco stanna hemma och promenera med honom tills det släppte. Idag har allt varit som vanligt.

Det är en tråkig tid nu, att ha häst. Speciellt när man inte har ridhus på gården och det inte är ngn snö. Dessutom har inte Mirre någon ponny hemma, så det blir ganska ensamt. Vi har delat på Sune ganska länge nu och det funkar ju bra, men det är ju roligare om vi har en varsin häst att rida. 

Nu i helgen är det, som sagt träning i Ånge båda dagarna för Linnea. Vi är ett ganska stort gäng som ska träna och så ska vi ha gemensam teori och middag på lördagkväll, blir trevligt! Kameran följer med, så det blir lite bilder och uppdatering från helgen. 

Nästa helg ska vi upp till Dante. Ska bli sååå spännande....sen dröjer det nog inte allt för länge innan vi tar hem honom. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0