Trevlig midsommar!

Passar på att önska alla en trevlig midsommar, så här kvällen innan midsommarafton. I morgon firar jag och Marco dessutom 20-årig bröllops dag! ❤️

Janne har sedan i onsdags, vila. Han ska vila drygt två veckor. Mirre avslutade med ett pass där han gjorde ett rent byte, på hjälpen dessutom. Han behöver verkligen vila kropp och knopp nu efter en stor omställning under vintern och våren. 

Sune och Elke får fortsätta jobba på en vecka till, innan de får lite vila. Jag ska tävla Elke igen, om tre veckor. Då ska vi starta våran andra Msv c. 😁 



Vilken helg!

I helgen har vi varit i Umeå på tävlingar, bla Norrlandsmästerskapen. 

Vi bodde bra och hade en fantastisk utsikt. 
(null)

Mirre köpte tre maskotar, en till varje häst. Kan du gissa vem som är till vilken häst?!😜
(null)


Fredagen började med årsdebut för Sune i en Msv b och där slog de till med en 2:s placering på dryga 66%. 
(null)


På lördagen startade de en Msv c, som även ingick i NM:et. Här blev Sune väldigt spänd inne i collecting ring och det var även kvar lite inne på banan. Tyvärr blev det därför endel missar ( galoppinslag där det skulle vara trav). Trots detta fick de drygt 65% och det räckte till en 4:placering. 
(null)


Sune tar det här med tävling med ro. Han kan verkligen konsten att slappna av mellan starterna. 😂
(null)


Söndagen avslutades med en Msv c igen, andra starten i NMet. Tyvärr blev Sune skrämd då ett staket blåste ner och det fick de avdrag på. Annars en jättefin ritt som räckte till en 2:a placering i klassen och även totalt i NMet😁 Även om Mirre ville ha guldet, så är hon jätte nöjd med helgen. 
(null)


Sune är verkligen piggare och finare än någonsin och man kan inte tro att han är 20 år!!! Så länge han verkar tycka om att tävla, det vill säga att han är positiv och går av sig själv inne på banan, då får han fortsätta tävla. Inte så mkt, men ngn tävling till blir det nog. 


Äntligen värme!

Idag har det varit riktigt varmt, runt 27 grader. 
Härligt! 😁

Jag har ridit Janne nu sista två veckorna, då Mirre har fokuserat på Sune inför Norrlandsmästerskapen. Vi har jobbat mycket med att få honom liksidig, smidig och starkare. Det har varit ganska jobbigt för honom, men idag var han jätte fin. Nu får både han och Elke vila över helgen, eftersom vi åker redan i morgon bitti. Jag tror det blir bra för Janne att få hämta igen sig lite i kropp och knopp. 

(null)

(null)

Elke är fortsatt fin att rida. Hon känns stark och väldigt reglerbar och lätt att ändra på utan att hon tappar takt och rytm. Jag hoppas jag kan göra ngn fler tävling på henne framöver. 

(null)

I morgonbitti åker vi alltså upp till Umeå med Sune, för tre dagar tävling. I morgon fredag gör han årsdebut och lördag, sönd är NM:et. Ska bli såå roligt!!!

Vilken dag!!!

Idag har vi varit till Matfors på ponnydressyr. Vi har även varit funktionärer jag och Mirre. 

Äntligen fick Mirre visa vad hon och Elke kan! Drygt 69% i LB och vinst! I och med att de vann klassen, så vann de även KM:et och deras ritt gjorde även att Matfors vann div 2! 😁😁😁

(null)

(null)

Jag är så otroligt glad för Mirres skull! 

I LAn gick det bra fram t.o.m skritten, då komm det massa flugor och Elke är väldigt känslig för det. ( vi skulle så klart haft huva). Hon blev jätte irriterad och det blev endel missar i galoppen, men nästa gång då tar dem det även där! 

Vi har haft en jätte trevlig dag på klubben med härligt väder och trevligt sällskap. Nu ser vi fram emot tävlingarna i juli. 😁

RSS 2.0