Träning

Har precis varit och hjälp mamma med Diego. Red honom själv också, för att kunna hjälpa henne på bästa sätt.

De fick endel att jobba på, men det kommer att bli jätte bra!

Tog ett kort på Svarta satan och Moyalie också. Kolla in underbettet på den svarta! :)


Tömkörning x 2

Idag har jag tömkört både Cocco och Sune. Jäk..ar vad fin Cocco va!

För Sune var det första gången på drygt två veckor han jobbade riktigt . Han har ju bara skrittats och travat lite grand, för hand annars. Han kändes också fin och jag tror inte att han tappat så mkt.


Söndag

Idag har det varit fullt upp. Vi har:
* hämtat spån
* kört intervaller med Princessan (som gick riktigt bra).
* longerat Sune, som är mkt bättre, snart kan jag rida! :)
* Marco har bytt däck
* vi har plockat i hop för grovsopor
* det vanliga stallgörat, mockning osv.
* senare ska jag på möte ang tävlingarna, är ju tävlingsledare.

Ja, de var lite av våran dag, så här långt...


Vilken utveckling!

Oj, vilken utveckling Miranda och Cocco gjort sedan förra året.
 
Idag gjorde de sin första tävling för säsongen. I LC:n fick de drygt 64% och slutade strax utanför placering. (Tvåan hade 65%). I hela travprogrammet låg de mellan 66-70%, sedan tappade de lite i galoppen och i en övergång.
 
I LB:1 fick de drygt 60%. Tyvärr blev det en rejäl miss i slutet, som drog ner ordentligt. Innan den låg de på 64%, två 4:or i protokollet drog ner därefter. MEN det är ändå det näst bästa (tror jag) resultat de har i LB!
 
Cocco var verkligen jätte fin idag och Miranda red jätte bra! Nu är de så taggade att de i kväll har anmält till en kvällstävling på Färsta den 14/5. Där ska de bara rida en LB:0. 
 
Se mer på Mirres blogg, film kommer nog där så småningom...

LC:1

Vilken ritt de gör Mirre och Cocco! Vilken skillnad från i fjol. De fick 64,6% och strax utanför placering.


Stackars Miranda!

Miranda är sjuk och i morgon är första tävlingen! Jag tycker verkligen synd om henne och hoppas att hon ska vara så pass pigg i morgon att vi kan åka. 
 
Hon har verkligen sett fram emot detta och tränat hårt hela vintern. Förra helgen blev tävlingen inställd, första lagomgången, så inför denna har hon verkligen varit taggad.
 
Nu håller vi tummarna att vi kan åka!
 

Man får se det positiva!

Nu har Sune vilat (skrittats) i två veckor och det blir nog kanske en vecka till (med skritt). Just p.g.a sånt här (skador), brukar jag inte planera in någon längre vila för Sune. Man vet aldrig när det händer ngt eller att de behöver vila av ngn annan anledning.
 
Sune får så klart ngn/ några dagar vila ändå i bland, om han tävlat och tränat mycket. Men med inplanerade längre viloperioder, hade det kunnat bli väääldigt lång vila för honom nu.
 
Nu försöker jag ändå se det positiva i denna ofrivilliga vila. OM han hade ngn "känning" eller var lite sliten på ngt vis, så har han förhoppningsvis repat sig från detta nu. Jag tror inte att han tappar så mkt på två- tre veckor, han har ju ändå skrittats lite och gått ute i hagen.
 
Min förhoppning är att han snart är ohalt och då kan jag röra lite mer på honom, för att succesivt öka på.
 
Det var sååå skönt att det inte var ngt allvarligt, även om jag kanske inte riktigt trodde det heller. MEN...man kan ju inte låta bli att fundera på om det skulle vara ngt annat. Usch, det vore fruktansvärt....då skulle jag nog bryta ihop! Vi har haft Sune sedan han var två år, nu är han 14. Det blir 12 år! 
 
Tyvärr blir det ingen Peter träning den 30/4 och ingen tävling den 15/5. Det blir för snabbt på. Vi riktar in oss på att tävla i slutet av maj i stället! Då hinner vi träna ordentligt tills dess.
 
 

Klinikbesöket....

.... gick bra!

Det var en lindrig hudinflammation, som jag trodde och hoppades. Han är nu omlagd med sulfattorskleverolja och ska läggas om igen efter 4 dagar. Dessutom är det bara 96 timmars karens!

Skönt att det inte var ngt allvarligt . Nu fortsätter vi att skritta och så fort han är ohalt kan vi börja jobba igen! :)


Roat mig

Har "pyntat" Mirres kavaj lite, hoppas hon gillar det!

Jag har använt Iron on Crystals , som jag köpt på Panduro. Använde snabblim till att sätta fast dem.

Satte på kragen och fickorna, får se om hon vill ha mer....


Cocco går framåt

Tur att jag får rida Cocco iallafall, så jag får rida ngn gång i veckan!
 
Idag tyckte jag att hon kändes mjuk och fin i från början. ganska jämn på båda tyglarna. Vi fortsatte att jobba endel raka spår. Jag växlar mellan svag öppna -volt- svag öppna o.s.v. Hon vill gärna räta ut sig när det blir jobbigt.
 
Mitt i passet hade hon endel åsikter om vad vi skulle göra. Jobbigt tyckte hon, men jag lyckades övertala henne att jobba vidare och då gick det bra! ;)
 
Hon vill inte riktigt ta stöd på yttertygeln i vänster varvet, samtidigt som hon gärna vill räta ut sig där. Ändå har hon blivit otroligt mycket bättre! I höger varv däremot, vill hon gärna förböja halsen och bita fast lite på yttertygeln. Där fick jag jobba med att motställa henne och samtidigt vända med framdelen.
 
Hon jobbade på riktigt bra idag. I morgon ska Mirre rida igenom programmen på henne, inför helgen.....

Bekymrad

Nu är jag faktiskt lite bekymrad för Sune. Det har gått snart två veckor, muggen ser bra ut, men svullnaden vill inte går ner helt. Dessutom är han fortfarande lite halt i traven!
 
Han är fortfarande väldigt öm i karleden, men det är just ingen mugg kvar. Huden är förstås väldigt tunn och känslig där. Svullnaden går ner när han rör sig, men det sista på insidan av skenbenet vill inte ge med sig.
 
Det har snart gått två veckor, som han endast skrittats för hand och jag känner att jag kan inte göra mer själv nu. Så i morgon kl 15 ska vi in på kliniken, så får vi se....
 

Vackrast!

Är han inte vacker.....


Fint ekipage!

 Hjälpte Miranda med Cocco idag. Vi jobbade mkt med att Mirre ska få in känslan att ha kontroll på varje steg.
 
De fick rida på en lite 4-kant i skritt och trav. Där skulle de ha koll på yttersidan och kontroll på att Cocco jobbade rakt under sig. 
 
Därefter tog vi galoppen, samma där kontroll på yttersidan. Jobbade på raka spår på slutet och där behöver de träna mer, för att få en stadigare form. Var ändå riktigt duktiga idag! :)
 
Tyvärr blev det ingen årsdebut för Mirre i helgen. (Den blir nästa helg)
Åsbygden blev tvungen att ställa in p.g.a hosta. Därmed blir även första lagomgången flyttad. 
 
 
 
 

Olympia travet 2013!

KUNG Maharajah, vilken häst!
 
Årets vinnare av Olympia travet 2013 är Maharajah och på vilket sätt han vann. Nytt löpningsrekord på 1.11.0! Triton Sund hade det förra, på 1.11.1!
 

Provlopp

Idag har Princessan gått 30:s provlopp, sluttiden blev 29,1. Sista varvet gick hon 26,9....
 
Fortfarande behöver hon ta i mera, hon är väldigt bekväm av sig. Nu ska vi köra lite intervaller med henne och se om vi kan få henne att tända till lite mera.
 
Princessan andra spår invändigt.
 

Så här fin var hon förresten igår när vi tog in dem...
 

Uppdatering

Har varit lite dåligt med uppdateringen nu, men det har varit så mkt!
 
Igår red jag Cocco (underbart väder). Jobbade henne mkt på raka spår. Det är ngt vi behöver jobba vidare på. Hon vill gärna slingra sig, i stället för att jobba rakt under sig.
 
Skrittade av Cocco en bit efter vägen.
 
Efter Cocco, var det Princessans tur. Jag longerade henne. Eftersom jag förstod att hon skulle vara väldigt pigg, så satte jag fast inspänningstyglarna redan inne i stallet. Mycket riktigt, jag han bara sätta igång henne i trav så pep hon till och la av världens brall!! Hon fortsatte att hoppa och sprätta och stå på bakbenen, ett tag. Sedan lugnade hon ner sig och var riktigt fin. Pigg och glad! :)
 
Dagens jobb på banan gick bra. Hon fortsätter att utvecklas på ett bra sätt. På lördag blir det ett 30:s provlopp.
 
Sunes ben ser bättre och bättre ut. Igår tänkte jag longera honom, men vi gick en promenad i stället. Han haltar inget i skritt, men visade lite när jag travade. På fredag tänkte jag tömköra honom lite.
 
 

Banjobb nu

Är just nu på banan och kör ett jobb...


Äntligen

Ja, äntligen börjar Sunes ben se riktigt bra ut, Inte alls så svullet idag. Skönt att det börjar ge sig.

Han är så otroligt känslig på detta ben. Egentligen hade han nästan ingen mugg alls, men huden är så tunn och han var ganska röd. Det var väl därför han hade så ont också!

Om det ser bra ut i morgon också, tänkte jag longera honom lite, får se om det bara blir skritt eller lite trav.


Bättre....

.... men inte helt bra, är Sune i svullnaden och muggen. Han har inte lika ont längre heller. Han får iallafall vila ngn dag till, så att det blir helt bra. Vill inte att han ska vara svälld och ha ont.
 
Idag har jag och Mirre varit i Ånge och träffat delar av laget. Hade även programträning för dessa. Mirre red igenom LB : 1 två gånger och det gick bra. Till helgen är första tävlingen för de och dessutom första lagomgången! Första omgången består av Mirre, Amanda Johansson, Amanda Eriksson och Ida Stenberg. 
 
 
                                                                       Arkivbild

Mugg! :(

I dag när jag kom hem märkte jag att Sune var svälld i det vänstra bakbenet. Vid en närmare koll på benet upptäckte jag lite mugg, långt ner på karleden, eller i gropen mellan ballarna. Oj, vad ont han hade, av det lilla! Han visste inte hur högt han skulle lyfta benet när jag tvättade där. 
 
Sune är x-tra känslig på det bakbenet, vitt är det också. Ja, ni får säga vad ni vill men jag är övertygad om att vita ben är mkt känsligare och har lättare att få mugg. Cocco har två vita bakben, som hon också har lite mugg på. Inget fram, de är bruna!
 
Sune har ett vitt ben och just detta ben är han känslig på. Nu hoppas jag att det inte ska bli så mkt mer, ska tvätta där varje kväll. 
 
Nu får han helt enkelt vila några dagar, men det gör inget.

Framåt

Det gick riktigt bra med Princessan idag! :)
 
Hon går ngn sekund snabbare för varje gång vi är ner och då kör vi med långvagn också. Det verkar som hon har förstått vad det handlar om nu och dessutom verkar hon tycka det är roligt. 
 
När hon har den här utvecklingen gör det inget att man måste fara ner på banan två gånger i veckan. Vi kommer att fortsätta med det. 
 
Nu får hon ta det lugnt i några dagar, ska nog longera henne i helgen. Nästa banjobb blir nog på onsdag nästa vecka.
 
"Lillen" går först (en häst som tjänat nästan 600 000), Princessan går invändigt och "Roddan" utanför henne.

Banjobb nu

Marco har precis farit in på banan för ett jobb.


Älskar det här livet!

Jag älskar verkligen det här livet vi lever nu! Just den här tiden, när det börjar bli vår ute och kvällarna är längre.
 
Det är mkt häst nu, men det är just det jag gillar. Vi är ner på "banan" en par dagar i veckan med Princessan. Det är alltid trevligt och man träffar oftast mkt folk. Det är träningar, för både Mirre och mig och tävlingssäsongen har dragit igång.
 
Vi tränar även mkt själva hemma jag och Miranda, på varierande sätt. Det är någonting så gott som varje dag/ kväll och helgerna är inbokade långt framöver!
 
Dessutom, förrutom allt som har med hästarna att göra, spelar ju Mirre fotboll och Marco tränar! Ja, ni förstår att det är fullt upp, men jag tycker det är sååå roligt! Hade vi bara massor av pengar skulle vi kunna ha fler hästar och ännu mera att göra! ;) Det är ju tur att vi är intresserade av hästar hela famljen. Det gör ju allt så mkt roligare också.
 
 

Red ju Cocco också

Har ju glömt att berätta hur det gick med Cocco idag! :) Det gick bra...
 
Jag fortsätter att försöka få henne att sätta in bakbenen in under sig, samt att stötta upp och räta ut på yttertygeln. Nu går det att påverka och ändra på henne, på ett annat sätt än tidigare. 
 
Tog även lite förvänd galopp på slutet, men hon var nog lite trött då, för hon orkade inte riktigt samla sig. Hon var ändå duktig och höll den förvända ganska bra.
 
I morgon ska Mirre hoppa och rida lite markarbete med henne. Det blir bra det!
 

Peter träning - film!

Idag har jag tränat för Peter igen! :)
 
Jag berättade om senaste programträningen och att jag tycker jag tappar allt när jag rider program. Berättade även att jag jobbat mkt med att få honom kvickare och mer framme för skänkeln. Peter vill då känna på honom, det var ett tag sedan han gjorde det, så det var ju bara bra.
 
Överlag tyckte han att Sune kändes fin, satt fast lite i vänster tygeln. Gud vad roligt det är att se sin häst med ngn som kan rida på ryggen! :) Konstaterade att jag har en riktigt fin häst ( men det visste jag ju redan).
 
Peter ville att jag skulle känna känslan och skillnaden sedan han ridit.... OCH vilken skillnad sen! Redan när jag skrittade honom på lång tygel, kände jag att han var MYCKET mer framme för skänkeln. Sune kändes super fin! han var mer ihop och lätt och luftig med härlig energi. Nu vet jag vad jag ska sträva efter. 
 
En sak till som Sune gärna gör, när det blir lite jobbigt är att räta ut sig. Det får han inte göra!  Han får hellre sakta av och att det kanske blir fel, men INTE räta ut sig!
 
Nu ska vi jobba vidare med det här till nästa gång Peter kommer.
 

Peter träning

Här kommer ett litet klipp från träningen idag. Den gick jätte bra, skriver mer senare. Kommer även ett längre klipp då.


Dagens planer

Tisdag idag och det betyder att jag är ledig från jobbet. Planerna för dagen ser ut så här:
* mocka och göra klart i stallet
* rida Cocco
* åka till Ånge och träna för Peter med Sune!:)
* göra middag och kanske ngt inne :)

Dax att sätta fart!

Ridbanan från köksfönstret.


Princessan


Det gick....

.... riktigt bra med Princessan i dagens banjobb! :) Idag hade hon sällskap av två andra hästar.

Hon blir faktiskt bättre och bättre för varje gång nu känns det som, så nu är det bara att träna på ....

Nästa jobb blir nog på torsdag.


Just nu


April väder!

Idag är det verkligen april väder. Ena sekunden snöar det och nästa skiner solen!

Mirre och jag skrittade ut en sväng, men just då blåste och snöade det, så vi red bara en kort sväng.

Mirre ville känna lite på Cocco på banan, så vi gick dit. Sune och jag stod och tittade på...


Sune bättre idag

I dag var Sune mer framme för skänkeln direkt. Efter uppvärmning, där jag gjorde endel byten, koncentrerade vi oss på travarbetet.

Han var riktigt fin i traven idag, så jag red några öppnor och slutor. I de är det lite svårare att behålla takt och luftighet, men några fick vi till. Behöver träna mkt på detta!


Provlopp

Nu är vi på väg hem från Bergsåker. Princessan har gått ett 40:s provlopp och det gick bra. Det var meningen hon skulle ha gått 35, men det blev inget.

Jonas tyckte hon var bättre än sist och tycker vi ska ta ett 30:s nästa gång.

Eftersom detta bara blev ett vanligt träningspass så åker vi nog ner på måndag och kör ett jobb igen.


Seg Sune

I dag kändes Sune lite seg och styv från början. Han vilade ju igår så det kan ju vara en orsak.
 
Efter uppvärmning fortsatte jag att jobba med galoppen ( öppnor-förvända slutor- samling-framåt, byten o.s.v) och den var helt O.K. Därefter tog vi traven och jag är nu noga med att han ska ta skänkeln direkt! ( Red med sporrar idag, inget spö)
 
Från början var han bara seg och ville inte ta skänkeln. Jag fick jobba honom ett tag och vara på honom ordentligt med skänkeln några gånger, men sedan blev han jätte fin.
 
Försöker vara konsekvent nu med att han måste ta skänkeln direkt. Börjar nudda honom lätt, därefter lite till och sedan säger jag till ordetligt! Ska även rida mindre med spö, för att tvinga mig själv att använda skänkeln.
 
Blir nog ett liknande pass i morgon, kanske lite mer rörelser om det känns bra.
 

Cocco, andra dagen

I dag var det stor skillnad på Cocco, framför allt vänster galoppen. Hon var lätt och mjuk i handen!
 
I stället var det lite jobbigt med höger galopp idag. Där ville hon inte riktigt sätta under sig höger bak och jag förstod Mirandas känsla av att hon välter inåt. Det blir den känslan när hon sätter bakbenet ut till höger om sig i stället för in under sig, dessutom vill hon gärna förböja sig åt det här hållet.
 
Överlag var det en bättre känsla idag och det kändes som jag fick igenom en hel del igår. Som avslutning jobbad vi lite trav, bl.a. slutor och öppnor. Höger öppna och höger sluta funkar ganska bra. Det är lite svårare med vänster. Där har hon lite svårt att ställa igenom och sätta under sig bak.
 
Miranda var ute och knäppte lite kort när jag red....
 
 
Se fler bilder på Mirandas blogg.
 
 

Genomkörare av Cocco

Idag har jag ridit Cocco, Mirre känner sig lite hängig och dessutom brukar jag ju rida henne en gång i veckan.
 
Det blev en rejäl genomkörare med nästan bara galopparbete. Jag tänjde ordentligt på gränsen i den samlade galoppen och det var så klart jobbigt. Vi hade lite olika åsikter ibland, men med övertalning jobbade hon vidare.
 
Det som Cocco har jobbigast med är att sätta in vänster bak, in under sig i vänster varvet. Hon vill gärna skjuta ut höger bogen och sätta bakbenet ut, till vänster om sig själv. Detta gör ju att det blir svårare för henne att samla sig på en mindre volt. Det här arbete jobbade vi mest med och Cocco tyckte jag var jätte jobbig, men även här gick det med endel övertalning. 
 
För att jobba det här bakbenet, flyttade jag henne undan vänster skänkeln på volten. Red även förvänd sluta, för att komma åt höger bog och vänster bak. Allt detta arbetet är väldigt jobbigt, tycker hon och det är naturligtvis inget som går av sig självt på en gång. vi får fortsätta jobba på detta så blir det bra!
 
Det som är så roligt är ju att man faktiskt KAN jobba henne så här nu. Det har inte gått förrut. Ev. rider jag henne i morgon också.
 
Sune hann jag inte rida idag, men han gick ett lösgörande pass igår och var jätte fin. Fick vara på honom några gånger ordentligt med skänkeln, men sedan svarade han jätte bra.
 
Arkivbild

Tävlingsresultat

Datum      Tävlingsplats               Klass

131013      SFRK                         PSG            62,76%

131012      SFRK                         Msv A:1       61,16%

130921      ÖFRK                        Msv A:1        64,41%               1:a

130721      Bollnäs                Intermediere I Nat  63,15%   debut

130720      Bollnäs                       PSG Nat       57,67%

130616      SFRK                          PSG Nat      61,97%

130615      SFRK                          Msv A:1       62,71%                3:a

130602       HRK                           PSG  Nat      63,99%

130526       ÖFRK                         PSG             64,6%                 1:a

130310       SRK                            PSG             60, 395%

130309       SRK                            Msv A:1        57,442%

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum      Tävlingsplats                Klass

120922      ÖFRK                            Msv A:1           61,86%

120819       ÖOR                             Msv B:4           65,435%             1:a

120818       ÖOR                             Msv B:3           67,083%             2:a

120701       URF                             Msv A:1           60,736%

120630       URF                              Msv B:5           60,680%

120629       URF                              St:Georg         60,570%

120527       ÖFRK                           St. Georg         66,579%

120526       ÖFRK                            Msv A:1           63,953%

120520       HRK                              St.Georg          62,105%

120519       HRK                              Msv A:1           61,395%

120331       SFRK                            Msv B:4           63,261%               4:a

120401        SFRK                           Msv A:1           64,651%

------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Datum    Tävlingsplats                     Klass                             

110821       ÖOR                                Msv A:1          55,03%

110820      ÖOR                                 St:Georg        58,95

110806      ÅRF                                  St:Georg        59,21%

110703      URF                                  Msv B:5          60,68%

110702      URF                                  Msv A:1          56,74%

110701       URF                                  St.Georg        55,52%

110618       SFRK                                Msv A:1          57,59%

110605       HRK                                 St. Georg        58,42%

110604       HRK                                  Msv A:1         56,51%

110529       ÖFRK                                St Georg        63,42%                1:a

110528       ÖFRK                                Msv A:1         64,19%                 1:a

110402       SFRK                                 Msv B:4         63,47%                 4:a

110403       SFRK                                 Msv A:1         58,14%

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Datum    Tävlingsplats             Klass             Poäng                 Placering 

100905    SRK             FEI. Lagt.prog (Msv B)64,05%

100904    SRK                          Msv A:1          58,30%

100704     URF                        Msv A:1          59,07%

100703     URF                         Msv B:5         59,66%

100702     URF                         Prix St. Georg 61,053%      Debut!

100619     SFRK                        Msv A:1          58,82%

100619     SFRK                        Msv B:4          62,61%

100530     ÖFRK                       Msv A:1          61,4%              2:a

100530     ÖFRK                       Msv B:4          65,65%           4:a

100517     HRK                          Msv A:1          60,93%

100517     HRK                          Msv B:4          63%                3:a

100516     HRK                          Msv B:4          63,48%

100328     SFRK                         Msv A:1         54,41%

100327     SFRK                         Msv B:4         52,6%

____________________________________________________________________________

 

63:a på SVENSKA RIDSPORTFÖRBUNDETS RYTTAR RANKING, dressyr Msv B, 2009!

4:a i Msv B CHAMPIONATET, dressyr, 2009.

1:a i DISTRIKTSMÄSTERSKAPEN, senior, dressyr häst, 2009!!!

5:a NORRLANDSMÄSTERSKAPEN, dressyr häst, 2009!!!

          

091004      SFRK                         Msv A:1       60%

091004      SFRK                         Msv B:4       61,09%           4.a

091003      SFRK                          Msv B:2       63,72%           2:a

090823      ÖOR                           Msv B:5      63,81%            3:a

090822      ÖOR                           Msv A:1      60,93               1:a

090822      ÖOR                           Msv B:4     61,37%             4:a

090726      THF                             Msv A:1     58,45%             2:a

090726      THF                             Msv B:4     61,52              DM-klass

090725      THF                       FEI inl. jun      64,02%            2:a   DM-klass

090725      THF                             Msv B:2      59,76%

090705      SFRK                          Msv A:1      61,08%

090704      SFRK                          Msv B:5      66,12%             1:a

090704      SFRK                          Msv B.2      64,41%             1:a

090628      URF                            Msv A:1      58,83%

090627      URF                            Msv B:5      66,12 %            2:a

090627      URF                            FEI:s Lagt. pr. 60,81%

090405      SFRK                          Msv A:1      57,21%

090405      SFRK                          Msv B:4      57,39%


3:a i DISTRIKTSMÄSTERSKAPEN, senior, dressyr häst, 2008! 

4:a i NORRLANDSMÄSTERSKAPEN dressyr häst, 2008! 

 

080907      HRK                    Msv A:1          59,53%

080907      HRK                    Msv B:4          63,48 %         2 DM

080906      HRK                    Msv B:3          61,04%          2 DM

080824      ÖOR                    Msv B:5          61,56%             NM

080823      ÖOR                    Msv A:1          57,44%          Debut! 

080823      ÖOR                    Msv B:4          58,91%             NM 

080727      THF                      Msv B:3         61,458%          3 

080726      THF                      Msv B:2         64,186%          5

080706      Bergs RF              Msv B:3          65,41%           1 

080705      Bergs RF              Msv B:2          56,04% 

080629      Jemtrytt.              Msv B:4          66,30%           1

080628      Jemtrytt.              Msv M:3          61,88%           1

080511      NRF                      Msv B:4           58,70%           

080511      NRF                      Msv B:2           60,00%            

080504      SRK                     FEI:s lagpr.(Msv) 58,25%

080503      SRK                      Msv B:3          52,29%

080330      SFRK                    LA:5              struken

080330      SFRK                    Msv B:3         60,21%                 


 

 6:a i NORRLANDSMÄSTERSKAPEN, dressyr häst, 2007.

070825      ÖOR                     LA:5          61,81%                  7 

070825      ÖOR                     Msv B:4      58,33%                    (NM)

070826      ÖOR                     LA:6          63,95%                 

070826      ÖOR                     Msv B:3      60,68%                5   (NM)

070804      THF                      Msv B:4      58,48%                

070804      THF                      Msv B:3      54,55%                

070805      THF                      Msv B:2      56,98%              

070701      NRF                      Msv B:3      55,91%               

070701      NRF                        LA:6          57,44%                

070616      Jemtryttarna          LA:5          55,22%              

070616      Jemtryttarna          Msv B:3      60,45%             

070617      Jemtryttarna          LA:6          53,95%               

070617      Jemtryttarna          Msv B:4      57,17%               

070512      Åsbygdens RF         LA:5          59,35%              

070512      Åsbygdens RF         Msv B:3      59,32%            (Debut)


2:a i Distriktschampionatet, dressyr 2006, med 74 poäng.

060916       SFRK

060916       SFRK

060917       SFRK

060917       SFRK

060919       ÖOR                    LA:4           66,15%              4

060919       ÖOR                    LA:6           62,79%              2

060920       ÖOR                    LA:3           63,87%              5

060920       ÖOR                    LA:5           64,35%              4

060610       SRS                      LA:4           65,90%              3

060610       SRS                      LA:5           63,04%              4

060506       Åsbygdens RF      LA:5            70%                  1

060505       Åsbygdens RF      LA:6            64,88%             2

 

Bilder från träningstävlingen

 
 
 
 
 
 
 

Banjobb

Har precis varit på banan och kört ett jobb med Princessan, Marco körde . Hade sällskap av Janne och Melonen.

Tror det var bästa gången hittills! :)


Nyttig träningstävling

Igår red alltså både jag och Mirre en träningstävling i Ånge. Mirre vann förövrigt båda sina klasser! Jag red en Msv A och jag tappade direkt all luftighet i trav när jag red programmet. Det var inga stora missar och såg prydligt och fint ut.... men det är det som är problemet, att jag blir så j-kla prydlig!!!

Som tur var blev jag övertalad att rida programmet en gång till och då red jag med mer j-vlar anmma! Tog inte Sune skänkeln, ja då gjorde jag ngt åt det. Det blev lite fler missar, men kändes mkt bättre! Jag fick i allafall till bitar med den fina traven han faktiskt har.

Nu ska vi fortsätta träna på detta, rida program, så blir det nog bra!

Bilder kommer....


RSS 2.0