Länge sen sist

Det går ett tag mellan gångerna jag skriver nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska fortsätta....

Mirre var och tränade med Janne i måndags, för Issa. Det gick jätte bra! Har aldrig sett honom så fin. De fick lite nya verktyg och läxa med sig hem. 

Idag fick jag rida honom, då Mirre har dragits med hosta i flera veckor och eftersom han skulle gå ett lite tuffare pass idag. Det är så roligt att rida honom, men jobbigt! Inte så han är tungriden, men det rör sig mkt mer än Sune. Mirre red Sune samtidigt. 

På söndag blir det nog träning igen för dem. Det gäller att ligga i 😁👍

Mirre 18 år!

Vart tog tiden vägen? Igår fyllde Mirre 18 år! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Ihelgen har vi varit Ö-vik på tävling. Mirre har tävlat Sune i Msv b, Msv a på lördagen och Msv a på söndag. 

Vilken helg det blev! Dryga 65% i Msv b och precis utanför placering. I Msv a fick de drygt 64% och det räckte till seger! Första segern i Msv a! 
(null)

På  söndag slog de till med personbästa, dryga 65%! Det räckte till en 2:a placering! 

(null)

En rolig helg på alla sätt och vis. 

Byte av hästar

Förra veckan och den här veckan rider Mirre på Sune, för att trimma honom lite inför helgens tävlingar i Ö-vik. Det betyder att jag rider Janne i stället. 😁

Så himla roligt att få rida denna fina häst. 
(null)

Vi jobbar på med liksidigheten och lösgjordheten, som verkligen blivit mkt bättre. Rider mkt övergångar och enkla byten, som även de blir bättre och bättre.  I morgon tror jag vi tar en promenad. 

Elke såld

I morse besiktades Elke och åkte sedan till sin nya ägare❤️ En jätte trevlig familj i Sundsvall, som vi tror hon kommer få det jätte bra hos. 

Det känns så klart lite ledsamt och tomt, men samtidigt är vi glad att hon hamnade så nära. Vi kan hälsa på henne när vi vill. 😁

Jag är så glad och tacksam att jag fick möjligheten att träna och tävla Elke. Hon är en fantastisk ponny, på alla vis. Hade vi haft möjligheten att ha kvar henne, hade vi haft det. Men, det kostar både tid och pengar. Dessutom har Mirre växt ur henne och vi har två hästar till att hålla igång. Mirre vill så klart fokusera på Janne nu ( eller Sune om han ska tävlas).  

Vem vet, kanske Elke är tillbaka ngn gång i framtiden. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Fina hästar!

Idag har regnet vräkt ner, men på e.m klarnade det upp. Tur,så vi slapp rida i regnet. 😁

Först tog vi Janne och Elke, jag på Elke. Hon känns så pigg och fin att rida nu. Mirre gör verkligen ett kanonjobb med Janne, tror inte jag sett honom finare än han är just nu. Han har blivit mkt starkare och bärigare. Så roligt att se😁

(null)


Sedan tog Mirre och red på Sune. De ska tävla igen om ca två veckor, så nu gäller det att komma igång igen. Eller, Sune har ju varit igång hela tiden men han behöver bli lite kvickare. Rörelserna kan han ju. De ska starta Msv b oh Msv a på tävlingen. 

Nästa tävling med Janne ser ut att bli i september. Då är planen att debutera Msv c med honom. Mirre vill gärna sätta kvalen till Msv b under hösten, för att sedan kunna fokusera och träna mot Msv b under vintern. Hon har ett mål klart för nästa år, men det berättar jag sen😜

RSS 2.0