Så går det med Dante

Idag har jag pratat med Jan igen, angående Dante. Han har nu satt igång honom lite lugnt. Först utan ryttare, så Dante fick känna att det inte gör ont när han rör sig. Han är nu bra i hasen, vilket är skönt. 

Tyvärr är han fortfarande spänd i ridningen och drar iväg. Det kan bero på att Dante fortfarande tror att det ska göra ont, alltså att det sitter i hans huvud. Är det så, är det bara att nöta på, så får vi se. För att utesluta ska vi även kolla tänderna på honom. Vi vet inte om han har vargtänderna kvar och är de kvar,  kan det faktiskt vara de som spökar! 

Hur som helst, så tänker vi åka upp och hälsa på Dante på söndag. Då får vi även se när Jan jobbar med honom. Det ska bli spännande! Då får vi även diskutera hur vi går vidare. Som det ser ut nu, så kan vi ju inte ta hem honom än. Det måste ju gå att rida på honom! 

Så himla tråkigt att det blev så här, men jag hoppas och tror att det ordnar sig till slut. Vi vill så klart ha hem honom och Mirre vill ju kunna träna honom i vinter. Allt började när han blev rädd för den där jäkla kon! Det är inte bara i Dantes huvud det satt sig, utan även i Mirres. Hon har jätte svårt att rida på ridbanan om korna är i närheten. Jag förstår hennes rädsla och det är inte så lätt att komma över. Vi tar nya tag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0