2016

Ja, då var det 2016 då! Herregud vad tiden går...

Sune är nu 17 år. Helt otroligt. Tänk att han bara var 2 år när vi köpte honom.
Stjärnorna <3

Även övriga hästar är ju ett år äldre. Majsan 14, Diego 19, Moyalie hela 32 år, Tingeling 7( tror jag) och Pumba ( är ju inte våran) är 18. 

Tittade tillbaka på mina tankar och mål från i fjol vid den här tiden och endel har jag uppnått och andra inte:
-Först och främst prioritera Miranda och hennes tävlingar, både med Pumba och Sune. Ja, med Sune har vi prioriterat hennes tävlingar. Med Pumba blev det inte så många.
-Träna regelbundet för tränare. Nja, det har väl blivit så där...
-Förbättra piaff och passage. Vi jobbar på med små piaffliknande steg just nu. Passagen tränar vi inte just nu, eftersom han gärna använder den som försvar när det blir jobbigt.
-Träna vidare med bytena i varje ( kunna göra fler än tre). Har vi tränat alldeles för lite på.
-Tävla avslappnat och kunna rida den stora traven på tävling. Det är nog det vi har svårast för och har fortfarande inte fått till ngn riktig fullträff.
-Göra några nationella starter ( PSG och Int.I) och ha jämna bra resultat. Blev ingen start i Int., men hyfsat jämna resultat.
-Göra någon start med Pumba i LA, Msv C.
Startade MSV C med Pumba på 64%. 

Nu är ju tanken att nya mål ska skrivas, men eftersom vi inte vet ännu hur det blir med Dante, så är det svårt att göra det. Det är mycket OM och MEN just nu. Mirre kommer fortsätta tävla Sune även i år och vill nog satsa ordentligt. Jag tänker så klart också träna och tävla honom. Vi får se helt enkelt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0