Upp och ner

Gårdagens tävling i Härnösand bjöd på blandade resultat. Första klassen som Mirre red var en MSV C. Där valde hon att värma i endast 10 minuter, plus framskrittning. Hon tog den klassen som uppvärmning. Det var en jämn ritt utan några stora missar, men själv var hon inte nöjd med travdelen. Resultatet blev 64,5% och det räckte till en delad 3:e placering!

Nästa klass var en MSV B:4. En klass som Mirre inte ridit så himla många gånger. Hon vill så himla gärna sätta kvalen till MSV A, hon vill nog lite för mkt....

Tyvärr blev det bara trassel i denna klass. De började ganska bra, men efter att Sune tjurat ihop lite i ett enkelt byte, så blev det bara strul sen. Dock fortsatte Mirre att kämpa på igenom hela programmet och fick Sune att gå framåt, men tyvärr blev det många missar i stället. Det var betyg från 0-8! Det är bara att bryta ihop och komma igen och det kommer de att göra. Redan samma kväll anmälde hon till en ny tävling.

Det är inte så lätt att rida dessa klasser och det är inte så lätt att rida Sune heller. Man får verkligen rida för varje poäng, även om han kan sina saker. Mirre har inte så stor rutin i dessa klasser, men det kommer. Nu kommer hon att fokusera på Elke ett tag och jag på Sune, för nu ska vi träna inför Lag SM! :) Först får han vila ngn dag, innan vi kör igång.

Här kommer några bilder från igår...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0