Solsken idag

Idag har solen tittat fram och temperaturen varit kring 0. Härligt väder!

Vi har ridit båda hästarna på ängen idag. Vi började med Elke. Longerade henne först och jobbar med att få igenom ställning i höger varv. Det tycker hon är lite jobbigt, men blir väldigt fin av detta arbete.

Mirre red henne sen och hon såg verkligen jätte fin ut. Elke har sån härlig energi och är väldigt ambitiös. De gjorde några fattningar också, där hon var riktigt fin även i höger. 😃 Vi har bytt bett på henne till ett Bauscher ( heter det så?!). Det verkar funka bra. Hon tog mera stöd i galoppen och Mirre kunde ha lite mera kontroll. Tanken är att vi ska ha detta nu tills hon blivit starkare och mera "ihop" i galoppen.

Sune gick även han ett bra pass idag med mycket fokus på galoppen och framåtbjudningen. Red även övningen som vi såg på cliniken med Jan Brink ( som jag ridit för en tränare tidigare). Man rider i sluta på kvartslinjen, vänder runt på en halvvolt i sluta till andra kvartslinjen där man fortsätter i sluta framåt igen. Jag red på X tra framåt i slutorna rakt fram. I morgon ska Mirre rida honom. 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0