Dålig uppdatering-redan torsdag

Oj, vad dagarna går. Vad har hänt sedan sist då, ja inte så mycket...

I söndags var vi upp till Ånge igen för hoppning. Det var andra gången Elvira hoppade henne och de hoppade nu några hinder i följd. Elvira är super duktig. Hon rider mjukt och följsamt. Elke var lite vinglig, men Elvira lotsade henne runt jätte bra och Elke tyckte det var jätte kul! 😊 Det var alltså stora framsteg redan andra gången. På söndag är det dax igen.

I övrigt fortsätter Mirre jobba henne hemma, varierat så klart. De jobbar övergångar, rakriktningen och skänkelvikningar. Har även provat galoppen uppsuttet nu ( har jobbat den i tömkörningen) och det gick riktigt bra, men hon är lite vinglig och blir lite okontrollerat i bland, så jag funderar på att sätta dit en graman bara i galoppen. Då får hon lite mera stöd och Mirre får lite mer kontroll.

Sune har den här veckan fått komma igång mer och mer. Han känns mjuk och fin. I går tränade vi på "byt-byt" och det börjar gå riktigt bra! 😊 Vi ska nog lära oss byten i varje i vinter!

Sadelkammaren som vi gjorde i ordning i lördags, blev jätte bra. Mera plats och bättre ordning.

Idag vilar båda hästarna. I morgon åker vi ner till S-vall och Mirre tränar för Linnea, med Elke. All träning är bra för henne. Blir både miljöträning och träning i ett. Sune rider jag hemma före.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0