Multihorse

Nu har Josefin Falk, Multihorse varit här och gått igenom Sune och Elke. Hon är otroligt intressant att lyssna och se på med sitt kunnande. 

Hon började med Sune, som hon tycker är otroligt fin i kroppen trots sina 17 år och att han tränas och tävlas på den nivån han gör. Det gör mig så glad och stolt att höra detta. Det innebär ju att jag tänker rätt i upplägget kring hans träning, tävling och återhämtning. Sune njöt verkligen när Josefin höll på med honom. 

Jag fick två övningar att göra innan ridning. En som förbättrar rörligheten bak ( höger bakknä och has, samt vänster höft). Den andra är att lyfta upp bogbladen ( mer rörlighet). 

Därefter var det Elkes tur. Hon var lite reserverad direkt från början, men med Josefins lugn så slappnade hon av allt mer eftersom och njöt även hon. 

Elke är ju inte riden så himla länge, men hon tyckte att hon var fin i kroppen och jämnt musklad. Det hon reagerade på var hennes manke. Hon misstänkte att det skulle kunna vara en gammal skada där, som är läkt. Eftersom Elke inte har några besvär av detta, så tycker hon det är inget vi behöver fundera över nu. 

Även på Elke fick vi några övningar, för att öka rörligheten vid bl.a. manke och bogbladen. 

Tur att man får uppskrivet vad man ska göra! 

Ingen av hästarna behöver ngt "återbesök", utan nu ska vi jobba på med dessa övningar och höra av oss om vi får några problem. 

Elke kunde bli lite trött av behandlingen , trodde hon, men skulle ändå röra på sig så det blir ett lättare pass i morgon och på söndag ska hon få hoppa lite igen. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0