Debuten närmar sig

Elkes LA debut närmar sig nu, nämligen på måndag i Ånge. 


Mirre red igenom programmet i kväll igen och de visar nu att de är redo för detta. Jätte fina skänkelvikningar och ett fint travprogram överlag. Handbromsen som hon hade lite i tidigare, har nu släppt och hon bjuder jätte fint framåt. Känns ändå bra att hon är redo för det hemma, sen är ju tävling alltid tävling, men vi åker upp till Ånge på torsdag kväll så att de kan träna lite på banan. Det blir även första tävlingen ute för de ( har bara startat två ggr tidigare). 😊

Jag tror även Mirre bestämt sig för att debutera med Sune i Msv A i slutet av maj!!! 😊 I går red hon igenom galoppdelen för första gången, på för kort bana och det gick helt O.K ( även om Mirre vill att det ska gå ännu bättre). De har ännu inte helt ridit ihop sig efter Sunes skada, men det kommer. De har fortfarande tid att träna, så det blir inga problem. Tänk att ungen ska rida i frack! 

Det gäller att passa på att rida dessa klasser medans hon kan. Man vet aldrig när det blir nästa gång och vi vet ju aldrig vad som händer med Sune. Även om jag hoppas att han blir gammal och håller länge än, så är han ju ändå 18 år nu. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0