Vinst i debuten!

Det blev alltså vinst direkt i debuten, på 65,9% och det finns MYCKET mer att hämta! Är så glad för Mirres skull, hon är så värd denna fina ponny, som hon dessutom utbildar själv. 


Elke skötte sig som om hon är världsvan, både på framridningen och inne på banan. Hon som ALDRIG sett ett domarbord, brydde sig inte. Men Sune 18 år (!), han måste minsann titta. Ja, ja, det är bara så han är. 😊

Har fått många kommentarer idag om vilken fin ponny Elke är och att det lovar gott inför framtiden. Är alltid roligt att höra, så det inte bara är vi som tycker det. Man kan ju lätt bli "hemma blind". 


Nu ska Elke få ta det lungt i två veckor och smälta allt som hänt sista tiden. Hon har ju faktiskt debuterat i både hoppning och dressyr nu, med en veckas mellan rum. Första veckan ska hon få komma ut på skrittpromenader, andra vilar hon helt. Därefter kör vi igång med träningen igen och laddar inför nästa tävling med henne. Vi ska även börja med den förvända galoppen tänkte vi, för att stärka upp galoppen ytterligare. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0