Issa träning och Ungponny SM!

Idag har Mirre tränat för Issa i Matfors igen. De fick fortsätta att jobba med högersidan, som hon gärna vill räta ut. Elke är inne i en period där hon går lite med handbromsen i och hon behöver lite X-tra övertalning just nu för att komma över den spärren. Hon har gått så otroligt mkt framåt på kort tid, så att hon tycker helt enkelt att det blir lite jobbigt. 


Hon jobbade på jätte bra idag, även om hon tycker att det blir lite jobbigt i bland. 😉 Träningen gick jätte bra och Mirre fick många saker med sig hem att jobba på, tills nästa gång. 

Eftersom det hänt så mkt på kort tid, så har vi tillsammans med Issa bestämt oss för att göra ett försök till att kvala Ungponny SM ändå. Kvalperioden är nu och fram till 6/6, så det är inte så lång tid, men vi vill åtminstone försöka. Elke som är 6 år, ska kvala 2 ggr på minst 65% i LA. Elke är så pass fin och vi vill inte ångra sedan att vi inte ens gav det ett försök. Även om hon inte skulle lyckas, så kommer hon att vara väl framme i sin utbildning för vidare utveckling. 

Detta innebär lite ändrade planer i tävlingsplaneringen. De kommer troligtvis ändå bara starta en LC nästa helg, men därefter blir det ( hård) träning mot LA! Kommande starter kommer sedan att vara mest LA klasser. Spännande blir det, men som sagt, vi har inget att förlora att ge det ett försök. 

Skriv inläggstext 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0