Tävlingen igår-bilder

I går var vi till Nansta, som egentligen ligger i Näsviken, och tävlade. Elke startade Elke sin andra LB och fick drygt 65%, vilket räckte till en andra placering. 😊 Hon går från klarhet till klarhet och börjar förstå vad det handlar om, underbara ponny. Sen är hon gudomlig att ha med sig, så cool fast vi är på nya ställen. 


Vi fick många fina kommentarer, av domaren och andra, om vilken fin ponny vi har. 

Elke måste träna på att "posa". 😂

Andra klassen var en LA:1. Det var andra gången de red igenom detta program på tävling och nu blev det en klar förbättring, dryga 60% med många missar, så det finns massor att hämta. Första gången fick de bara ca 50%, så 10% upp är ju klart godkänt. Det som fattas nu är styrka och bärighet, sen blir de farliga. 

Lite synd nu att det blev inställt i Brunflo. Hade varit spännande att se vad de hade kunnat gjort i LA starterna däruppe, med tanke på gårdagens förbättring. I och med att det blev inställt i Brunflo, försvann även chanserna att kvala till Ungponny SM, men det gör inget. Elke har redan fått med sig lite rutin och utvecklats ngt enormt. 

Vill även säga att Nansta's tävlingar var verkligen jätte bra ordnad. Rekommenderar alla att åka dit. Alla tävlande fick en Goodie bag när de kom. Jätte fina priser, bra framridningen och tävlingsbana. Vi kommer definitivt att åka dit igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0