Tävling och gråa hår

Igår var vi iväg till Sundsvall på tävling igen. Mirre och Elke startade en LC och en LB. 

Den här gå gen var hon ännu bättre i traven och skritten och får fina poäng där, MEN hon strular till det i galoppen.  Tappar bjudning och kickar. Det var ändå ännu ett steg framåt och trots missar i galoppen pga kickar, så fick hon dryga 64% i båda klasserna ( 64,8 i LBn). Detta räckte till en 4:e placering i LCn och precis utanför i LBn. Tänk utan missarna i galoppen! 

Både jag och Mirre funderar över detta så vi blir gråhårig. Elke gör bara så här på tävling. Hemma går hon jätte bra! Vad är då skillnaden....ja, stövlarna tänkte Mirre. Hon har ett par hårda tävlingsstövlar. Så, idag testade hon att rida med dessa hemma. Nu red hon inte länge alls, men inga kickar!!!

I morgon vilar Elke, men på tisdag ska hon rida lite längre i dem ( tävlingsstövlarna), så får vi se om det kommer ngt då. 

På lördag är det tävling igen, i Nansta och då ska Mirre prova att tävla i träningsstövlarna ändå, för att se om det gör ngn skillnad. Annars är det nog bara att nöta på. Elke har ju ändå blivit lite bättre för varje tävling. 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0