Inte så mkt klokare...

...men, känns ändå positivt tycker jag. 

Vi har alltså varit med Elke på kliniken idag. Ohalt i skritt och trav på rakt spår. OK i longering i alla gångarter, liite släpande höger bak. 

På böjprov är hon öm i framkotorna lågt och lite öm högerbak högt. Det finns ingen direkt utgångshälta och ömheten fram är inte orsaken till hennes protester i ridningen och då framförallt i galoppen. Just att det är i galoppen tyder på att det kan vara ngt bak. 

Eftersom detta kom snabbt, efter två dagars vila, så kan hon ha gjort sig illa i hagen. Hon far ju fram som en tok ibland. 

Nu ska hon få Metacam en vecka och därefter ska vi rida henne igen. Är hon inte bättre då, ska vi boka ny tid och då ska jag även rida henne och så får vi utgå från det. 

Känns ändå ganska positivt och skulle hon inte bli bättre nu, så känns det bra att vi gör ridprov, så att vi verkligen behandlar rätt orsak. 

Jag tycker det känns toppen att Husaby Hästklinik är majoritetsägare nu av kliniken. Detta gör att de får tillgång till mer avancerad utrustning och även specialiserade veterinärer. Tror det kommer bli jättebra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0