Träning Peter Nordlander

Oj, vad tiden går. Det är redan snart mars! Veckorna är fulla med jobb och hästar, vilket är bra så det blir riktig vår snart. 

Appropå att tiden går...i måndags var vi till Alnö och Linnea Lidholms fina ridtält. Där var det träningar för Peter Nordlander som var hemma från USA och hälsade på. Tror det är runt 4-5 år sedan sist. Då var det jag som tränade Sune och Mirre tränade för honom på Pumba ngn gång. 

Nu var det lite ombytta roller. Mirre tränade med sin nya häst. Peter tyckte det var en jätte fin häst! 😁 De jobbade mkt med lösgjordheten och att hästen ska vara " loose in the neck", eller lös i halsen. 😂 Är hästen mjuk och loss i halsen är den också avspänd. De fick många verktyg med sig hem att jobba vidare med. 

Det var roligt att träffa Peter igen. Det är ju min gamla tränare och han har lärt mig och Sune massor. 

Om två veckor drar tävlingssäsongen igång lite smått. Ska bli roligt och spännande att se vad det blir av denna säsong. Det blir ju så klart lite andra mål nu när Mirre har ny häst, men hon har ett mål även med Sune. 😊 Även Elke ska tävlas och så småningom läggas ut på annons...😔

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0