Säsongsavslut

I helgen var vi i Sundsvall på tävling med Sune, säsongens sista. Vi lyxade till det och sov kvar fred-sönd tillsammans med kompisar och hade det jätte trevligt! 

Tävlingsmässigt blev det inte som Mirre tänkt. Vi vet att Sune blir lite grinig den här tiden på året pga pälssättningen . Veckan innan tävlingen var dessutom ridbanan vattenfylld, så det har varit svårt att rida riktigt. Det hade de behövt. 

På lördag startade de först en Msv b. Där blev det några missar och en felridning, men ändå dryga 64%. Mirre själv var inte nöjd med sin egen ridning. De kom precis utanför placering. 

I andra klassen red Mirre bra, men Sune var inte riktigt på humör och det blev alldeles för mkt missar. Emellanåt åt var han riktigt fin, men det blev tyvärr inte alls det avslut på säsongen Mirre ville ha. För att slippa bråka med Sune, då vi vet varför han är som han är nu, så valde hon att stryka sig på söndagen. Ett klokt beslut tycker jag. 

Sune är ändå 20 år och då har man rätt att vara lite grinig i bland😜 Denna tävling är bara att glömma och istället komma i håg känslan från ö-vik när det gick så bra. Eller egentligen alla starter han har gjort i år, förutom nu i helgen. 

Vi hoppas att Sune får vara lika pigg och fräsch nästa år. Då tänker Mirre göra ngn mer start med honom, men på sommaren. Han ska få helt rätt förutsättningar! 

(null)

Vi är tacksam för varje tävling han kan göra och Mirre är så glad för allt hon lär sig på denna häst❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0