Söndag

Nu när Mirre varit sjuk hela veckan, så har jag ridit både  Janne och Sune. Någon dag longerade jag över upphöjda bommar, bra träning. 😁

Jannes kropp har ju genomgått ganska stora förändringar sedan december. Från att ha vilat tre månader, till att ridas fem dagar/ vecka. Även om vi så klart tog det lugnt från början, så har det ju hänt massor med hans kropp.  Han har verkligen blivit mkt starkare och jämnare, men vi känner ändå att det vore bra att gå igenom honom. 

På måndag ska därför Josefin Falk, Multihorse titta på honom. Hon är equiefys terapeut, bl.a. Jätte duktig är hon! Vi har haft henne på alla våra hästar. 

Utifrån vad hon hittar, får vi sen lägga upp vidare träning med honom. Planen är att Mirre ska tävla Janne i oktober och då debutera Msv c, men det beror på om han känns bra och färdig för det. Rörelserna börjar sitta hemma nu, men det behövs lite mer lösgjordhet för att det ska bli bra. Det är de vi hoppas Josefin kan hjälpa oss på traven med. 

Sune ska också tävla i oktober, meeting i Sundsvall. Jag håller igång honom som vanligt och sedan brukar Mirre rida honom ca två veckor innan start. 

(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0