Påsken

Då är påsken slut och det är vardag igen, men en kort vecka då jag är ledig på fred.😁

Vi har varit ute hela påsken och stökat på gården. Jag har jobbat med hästarna, eftersom Mirre jobbat mkt. 

Onsdagen innan påsk var vi ut på Alnö igen, för Issa träning. Janne går verkligen från klarhet till klarhet varje träning nu. Det är så roligt att se! Det verkar som att nu har han styrkan för att börja utveckla sin gångarter.... och det finns mkt att utveckla! 

Då det inte är några tävlingar blir det fler träningar nu ist och det gör ju inget. Mirre och Janne kan nu träna varannan vecka för Issa. Det kommer bli så bra, det ser vi redan. 😊

Nämnde ju att det pågår digitala tävlingar just nu. Man filmar sitt program och skickar in, i full tävlingsmundering. Det var vi upp till Ånge och gjorde i torsdags...men det är svårt när man är perfektionist och kan ta om programmet man ska rida. 😜Mirre var inte nöjd ( med Janne var hon nöjd) och ville inte skicka in ngt den här gången. Det blev en bra programträning iaf och det var nyttigt då hon inte tränat just nå program alls med Janne. Det man ändå kunde se, var att Janne blivit så mkt starkare i flera rörelser och att programmet inte var för svårt. De behöver träna lite på timingen bara. 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0