Issa träning

Igår var det träning i Timrå igen för Mirre och Janne. 

Den här gången var vi inne i ridhuset. Det var ett tag sedan han var inomhus. Kanske var det anledningen till att han från början va lite spänd. 

Mirre värmde upp och tänkte sedan fokusera på Msv c programmen hon ska debutera till helgen, men Issa såg ganska snart att det var andra bitar att ta i tu med först. Issa ser verkligen allt och är super noga, vilket Mirre tycker är jätte bra! 

Det är inte lätt att utbilda en häst, men SÅ lärorikt. Man får inte glömma att det hänt massor med Janne på bara ett och ett halvt år. Just nu känns det som att de är på väg över en tröskel och när det händer, då blir allt lättare....ett tag igen. Det är grunder det handlar om, men dem är så viktiga för att kunna gå vidare. 

Efter ett tag blev Janne iaf bättre och de red igenom ena programmet helt O.K. Issa, som känner Mirre vid det här laget och vet vilken tävlingsmänniska hon är, pratade med Mirre om helgens starter. De gjorde upp en plan och sen får vi se hur det blir, om det blir debut nu i Msv c eller om det blir senare. 

Är så glad att Mirre hittat Issa som tränare och mentor. Issa är noga med grunder och lämnar inget åt slumpen. Hon är rak och ärlig, som en tränare ska vara tycker Mirre ( och jag).  Hon ser alltid till hästens och elevens bästa, var är dem för dagen! Tänk om jag haft en sådan tränare när jag var i Mirres ålder! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0