Årsdebut för Mirre

Igår var det dax för Mirre och Jannes årsdebut. Mirre har haft jobbiga dagar inför detta och tvekat om om ens ska starta. Hon har haft världens prestationsångest stackarn. Jobbigt när man är sådan tävlingsmänniska, men hon bestämde sig att det är bara att " riva av plåstret". 

De valde att starta en LB och LA för att göra det " lätt" för både henne och Janne. I LB fick de 67,5% och det räckte till seger! 😁 I LAn fick dem 68% och det räckte till en 2:a plats, inte långt från seger där heller! 

Mirre är så klart jätte nöjd med Janne. Han har blivit SÅ mkt starkare och påverkbar. Nu börjar all grundträning ge resultat. Är så himla glad för Mirres skull. Hon kämpar och tränar så mkt. Vi vet att Janne är en fin häst, men det har inte riktigt visat sig i resultaten ännu. Nu tror jag det kommer. 

Förutom själva tävlandet, så sköter sig Janne som en kung. Hur världsvan som helst. Så skönt med en häst som är så lugn, dessutom är han inte särskilt tittig. Han gick på olika banor och spände till lite vid dommaren, men han går ändå förbi och gör det han ska. Det är värt mkt när vi vet hur Sune har varit! 

(null)
Jättefina rosetter och ett fint fleece täcke vann hon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0