Tävling Strömsund

Hej och hå vad tiden går…
Slut på semestern sedan en vecka tillbaka. Tycker det är ganska skönt ändå att komma tillbaka till vanliga rutiner. Vädret är inte heller det bästa, regn , regn och lite mer regn. Det här skulle vi haft tidigare i sommar. 

I helgen har vi varit i Strömsund på deras fina dressyrtävlingar. Vi for upp på fredag f.m, då Mirre skulle starta en LA vid 18-tiden. Vi ville att Janne skulle få vila lite också innan start. Den starten gick bra. Några kostsamma missar, pga lite spänning, men Mirre var ändå nöjd. Precis utanför placering blev dem. 

På lördagen blev det regn, men inget som hindrar Janne och Mirre. Janne var pigg inför dagens första start, en LA. Tyvärr blev han lite skrämd på framridningen och den spänningen satt kvar när de skulle in på banan. Väl inne på banan blev han jätte rädd för ngn ting på ena kortsidan. Detta gjorde att han inte alls ville gå där nere. Mirre gjorde ett fantastiskt jobb med att fortsätta rida över halva programmet ändå, innan hon utgick. Det gick helt enkelt inte. 
(null)

Vi tror att han blev rädd för några som stod vid en kur på den kortsidan, i klädd blåa regn poncho. Detta är ju ngt han ska klara av, så vi gick och hämtade en varsin sådan ( man fick de gratis på tävlingen) och gick in till honom i boxen bl a. Detta gjorde nog susen, för i nästa klass , en Msv C, hade han släppt detta och trots missar så blev de 2:a i klassen. Sååå nära vinst! 

På söndagen startade de en Msv c igen och den vann dem. Här kändes Janne lite matt tyckte Mirre och de fick inte till skolorna i traven, men i galoppen var det 7:or, så när dem får till skolorna då blir det riktigt bra! 

Sammanfattat, en bra helg! Janne och Mirre har höjt sin lägstanivå och det finns massor att förbättra, men är så glad att de nu får lite lön för all träning de lägger ner. 
(null)

Strömsund har så trevliga tävlingar. Bra Uppstallning, trevligt bemötande, bra service och jätte fina priser!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0